04.04.2017 16:17


Základ je česnek a cibule, říká veganská kuchařka Greta Novák

Autor: Kristýna Císařová | Kurz: Rádio Stisk | Kategorie: Rádiozprávy

Jak uvařit veganské jídlo "jako od babičky" se v pondělí 4. dubna přišli podívat návštěvníci brněnského VeganFestu. Menu, které se skládalo z falešné dršťkové, lívanců a falušek s tofu, připravila skupina okolo veganské kuchyně Cocina Perdida. 

Audio

    Veganská kuchyně na VeganFestu 2017.
         
    Autor: Kristýna Císařová

.

Klíčová slova: VeganFest, Brno, vaření

Fotogalerie

Hodnocení příspěvku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 (1 - nejhorší, 5 - nejlepší)

Vkladání nových komentářů skončilo.