22.04.2019 11:19


Nejde to moc k ničemu přirovnat, hmyz chutná jako hmyz, říká kuchař Milan Václavík

Autor: Daniel Dvořák | Kurz: Rádio Stisk | Kategorie: Akce

Možnost ochutnat smaženého červa, cvrčka a nebo třeba švába měli zájemci v neděli 21. dubna v brněnském Klubu cestovatelů. Na komentované degustaci se lidé kromě ochutnávky jídla dozvěděli informace o původu druhů, o jejich konzumaci a o tradicích v oblastech, odkud hmyz pochází. Večerem provázel kuchař a cestovatel Milan Václavík.

Audio

    Hmyzí večer v brněnském Klubu cestovatelů
         
    Autor: Daniel Dvořák

Klíčová slova: Hmyz, Klub cestovatelů, Milan Václavík, hmyzí večer, jídlo

Fotogalerie

Hodnocení příspěvku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 (1 - nejhorší, 5 - nejlepší)

Vkladání nových komentářů skončilo.