01.05.2017 11:02


Hmyz se musí nejdřív uvařit, jinak by z pánve vyskočil, říká šéfkuchař Václavík

Autor: Dominika Lewczyszynová | Kurz: TV Stisk | Kategorie: Zažili jsme

Návštěvníci festivalu Ochutnej svět mohli tento víkend v areálu brněnské Malé Ameriky vyzkoušet kromě hmyzích specialit také další netradiční pokrmy. Více než dvacet kuchařů z různých koutů světa zde představilo svá národní jídla, například pravé vietnamské závitky, francouzské palačinky, hamburgery nebo hotdogy.

Autor: Nina Krausová, Dominika Lewczyszynová

Své menu představili kuchaři např. z Vietnamu, Japonska, Indie, Nepálu, Mexika, Francie, Itálie, Anglie, či Řecka. 

Klíčová slova: Ochutnej svět, festival, jídlo, Brno, Malá amerika

Fotogalerie

Hodnocení příspěvku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 (1 - nejhorší, 5 - nejlepší)

Vkladání nových komentářů skončilo.