18.04.2016 22:13


Domácí chléb jako trend současnosti

Autor: Aneta Rybová | Kurz: Radio Stisk | Kategorie: Rádiozprávy

Pečení domácího chleba se stává v dnešní době velkým trendem, který si může dopřát téměř každý. Jednoduchou variantou je zakoupení předem připraveného těsta v supermarketu a použití domácí pekárny. Oblíbenější však je výroba vlastního kvásku, který vydrží až několik let a těsto z něj neobsahuje žádné přidané chemické látky. Více řekla studentka Hana Poledníková a programátor Štěpán Cenek.

Audio

    Hanka Poledníková, Štěpán Cenek
         
    Autor: Aneta Rybová

V Česku existuje dokonce tzv. kvásková mapa, kde si každý může ve svém okolí najít někoho, kdo se s ním o kvásek podělí.

Klíčová slova: chleba, pečení, kvásek

Fotogalerie

Hodnocení příspěvku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 (1 - nejhorší, 5 - nejlepší)

Vkladání nových komentářů skončilo.