12.10.2016 08:06
Burčák a částečně zkvašený hroznový mošt
Autor: Petra Kopásková | Kurz: TV Stisk | Kategorie: Zjistili jsme
Období burčáku je v plném proudu. Konzumenti by se měli mít na pozoru a vědět, co vlastně pijí.
Autor: Petra Kopásková, Kateřina Keprtová
Burčák není jen dobrá pochutina, je plný vitamínů a lidskému tělu v přiměřeném množství prospívá. Podvědomí lidí o tom, jaký je rozdíl mezi pravým českým burčákem a částečně zkvašeným hroznovým moštem je malé. Rozpoznat rozdíl však není těžké.
Fotogalerie


Hodnocení příspěvku
1 | 2 | 3 | 4 | 5 (1 - nejhorší, 5 - nejlepší)
Vkladání nových komentářů skončilo.
AUTOR
Petra Kopásková
Zobrazeno 1854×
Hodnocení 2.7 z 5
NEJČTENĚJŠÍ

Lavičku Václava Havla mají už i Brňané. Vzpomínka na bývalého prezidenta stála 300 tisíc korun
Hana Nálevková
Zobrazeno 805×
07. 10. 2019 21:56

Dálnici D43 přes Bystrc odmítá část místních, sepsali petici
Jiří Vízner
Zobrazeno 794×
05. 11. 2019 22:59
Nádražní pokladny čeká omezení, zavřou na mnoha místech jižní Moravy
Vilém Branda
Zobrazeno 676×
11. 10. 2019 09:26
NEJNOVĚJŠÍ
Nezištnosť v období Vianoc. Adventný kalendár na vianočných trhoch skrýva 24 dobrých skutkov
08. 12. 2019 22:28
Ježíškova vnoučata opět dělají seniorům hezčí Vánoce
07. 12. 2019 15:09
Přípravy na lyžařskou sezonu vrcholí, vlekaři věří ve studený prosinec
06. 12. 2019 13:57
Řidičák na zkoušku? Mladé řidiče by mohl donutit k opatrnější jízdě
05. 12. 2019 21:25
Kolektiv Linduška chce najít využití bývalé budovy LDN
04. 12. 2019 23:53